Levertijd

Bestellingen die op maandag tot en met vrijdag gemaakt worden zullen binnen 2 tot 4 werkdagen verstuurd worden. Zon- en feestdagen vallen hier buiten.* Bestellingen die naar het buitenland worden verzonden hebben een levertijd van maximaal 7 werkdagen.

Zodra het pakket verzonden is krijg je van ons een Track & Trace code zo kun je gemakkelijk kijken wanneer en hoe laat jouw bestelling geleverd wordt.
Het is ook mogelijk om het pakket op te halen. Je dient hier voor te kiezen bij het afrekenen, wij nemen contact met je op wanneer je het pakket op kunt halen. 

Tevens is het mogelijk om zonder Track & Trace code te bestellen, neem hiervoor contact met ons op om de bestelling te maken. Let op: dit is geheel op eigen risisco. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verzending zonder Track & Trace code. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

* Gepersonaliseerde items (bijvoorbeeld speenkoorden, bijtringen, rammelaars etc.) hebben een afwijkende levertijd. Deze staat vermeld op de productpagina. De indicatieve leverdatum wordt getoond bij het afrekenen.
** Uiteraard doen wij onze uiterste best om elke bestelling conform afspraak te leveren. We zijn echter voor een deel afhankelijk van onze vervoerder. In een enkel geval kan er hierdoor vertraging optreden. 

*sommige gebieden in het buitenland hebben een afwijkende levertijd. Houd hiervoor goed de Track & Trace code in de gaten.